'GTA V gaat Call of Duty eindelijk verslaan'

Door: Elmar Rekers | 03 januari 2012 09:30

Overige elektronica

Grand Theft Auto V zal een eind maken aan het heerschap van Call of Duty op de gamesmarkt. Dat zegt analist Jesse Divnich, die verwacht dat de Rockstar-game dit jaar beter gaat verkopen dat de shooter van Activision.

Drie jaar op rij prijkt Call of Duty bovenaan het lijstje met de meest succesvolle games, maar GTA V zou daar volgens de analist van EEDAR wel eens verandering in kunnen brengen. "Het ligt natuurlijk voor de hand dat GTA V een van de grootste lanceringen wordt dit jaar", zegt Divnich tegenover IndustryGamers.

"Maar ik durf nog wel een stapje verder te gaan en te voorspellen dat GTA V de grootste game-release van 2012 wordt. Begrijp me niet verkeerd, Call of Duty zal zeker groots worden - misschien groeit het zelfs weer ten opzichte van afgelopen jaar - maar als ik bij deze fotofinish een winnaar moest aanwijzen dan is het toch echt GTA V."

Records

Om Call of Duty te verslaan zal Rockstar volgens Divnich wel van goeden huize moeten komen. De oorlogsshooter van Activision weet ieder jaar namelijk records binnen de gehele entertainmentindustrie te verpletteren. Rockstar kondigde de nieuwe Grand Theft Auto in november aan. Wanneer de game precies gaat verschijnen is nog altijd onbekend, maar verwacht wordt dat de titel in 2012 het levenslicht zal zien.

0 Reactie(s) op: 'GTA V gaat Call of Duty eindelijk verslaan'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.