‘HTC komt deze maand met One Mini’

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 15 juli 2013 13:53

Apps & Software

HTC komt nog deze maand met de One Mini, een goedkopere versie van de HTC One. Dat schrijft het Duitse blog Mobile Geeks op basis van een anonieme bron. Voor later dit jaar zou er ook nog een One Max op de planning staan.

De One Mini lijkt niet alleen kleiner te worden dan HTC’s huidige Android-vlaggenschip, ook wordt het toestel een stuk goedkoper. Zo heeft de smartphone een dualcore-processor, een opslagcapaciteit van 16GB en een 4,3inch-beeldscherm met 720p-resolutie. Aanzienlijk mindere specificaties dan de HTC One.

Over een exacte releasedatum wordt nog niet gesproken. Wel heeft HTC in Nederland een pers-evenement gepland staan voor 18 juli, mogelijk dus dat hier de One Mini officieel zal worden gepresenteerd. Naast de Mini komt HTC dit jaar ook nog met een Max-versie van de One, zo claimt Mobile Geeks. Dit toestel wordt groter dan de One en moet de concurrentie aangaan met de succesvolle Galaxy Note-smartphones van Samsung.

HTC One Max

De One Max krijgt vermoedelijk een 6inch-beeldscherm met een Full HD-resolutie, 32 of 64GB aan geheugen en een quadcore-processor. Volgens de bronnen van Mobile Geeks zal de Max in september worden aangekondigd, mogelijk tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Verwacht wordt dat ook Samsung, net als voorgaande jaren, zijn nieuwe Galaxy Note gaat onthullen tijdens deze elektronicabeurs.

0 Reactie(s) op: ‘HTC komt deze maand met One Mini’

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.