'HTC komt met Android 4.0 muziektelefoon One V'

© PXimport

'HTC komt met Android 4.0 muziektelefoon One V'

Geplaatst: 17 februari 2012 - 07:35

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Elmar Rekers

HTC zal tijdens het Mobile World Congress later deze maand de One V onthullen. Dat claimt althans website Pocket-lint op basis van anonieme bronnen. Het zou hier om een Android 4.0 muzieksmartphone gaan.

Net als de Rhyme, welke HTC eind 2011 lanceerde, zal de One V voorzien worden van de Beats Audio-techniek. De fabrikant zou met dit nieuwe Ice Cream Sandwich-toestel gebruikers willen aanspreken die hun mobieltje voornamelijk als muziekbron gebruiken.

De One V draait op een 1GHz-processor, heeft een 5 megapixel camera en beschikt over een 3,7 inch-touchscreen. Volgens Pocket-lint maakt de One V onderdeel uit van HTC's nieuwe One-smartphonelijn, welke tijdens de elektronicabeurs in Barcelona uit de doeken zal worden gedaan.

HTC One X

Naast de One V zou de Taiwanese telefoonmaker ook met de One S, One X en One XL op de proppen komen. Hierbij belooft de One X, met zijn Tegra 3-processor en 720p-beeldscherm, het nieuwe vlaggenschip te worden. Met de One XL zal een nieuwe tablet van HTC het levenslicht zien. Verwacht wordt dat alle apparaten uit deze One-serie op Android 4.0 en Sense 4.0 draaien.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten