‘HTC voorziet One van kale versie Android Jelly Bean’

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 24 mei 2013 11:03

Apps & Software

Nadat eerder deze maand bekend werd dat Samsung een Galaxy S4 met een ‘schone’ versie van Android in aantocht heeft, lijkt nu ook HTC met een dergelijk toestel op de proppen te komen. Het gaat hier volgens website Geek.com om een HTC One zonder de bekende Sense-interface.

Geek.com baseert zich dan misschien op anonieme bronnen, de website wist eerder ook al vroegtijdig te melden dat Samsung een nieuwe Galaxy S4 in ontwikkeling had. HTC zou de vernieuwde One in productie hebben genomen nadat er positief werd gereageerd op de aankondiging van de Galaxy S4 met ‘stock’ Android Jelly Bean.

Nexus

Google lanceert jaarlijst een eigen toestel met daarop een schone installatie van Android. Zo verscheen onlangs de Nexus 4-smartphone in Nederland. In navolging van deze toestellen zijn er echter steeds meer fabrikanten die de gebruikers deze ervaring bieden. Zo is de eigen softwarelaag van Huawei bijvoorbeeld op veel smartphones uit te schakelen en komt Samsung binnenkort dus met een nieuwe Galaxy S4.

Deze Galaxy S4 zal in eerste instantie echter alleen beschikbaar komen in de Verenigde Staten. Of HTC zijn toestel wel direct wereldwijd in de schappen legt is onduidelijk. Volgens de bronnen gaat HTC het toestel “ergens in de komende twee weken” aankondigingen, en zal de lancering gepland staan voor de zomer.

0 Reactie(s) op: ‘HTC voorziet One van kale versie Android Jelly Bean’

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.