'Microsoft houdt geheime Xbox 720-conferentie'

© PXimport

'Microsoft houdt geheime Xbox 720-conferentie'

Geplaatst: 29 februari 2012 - 12:45

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Elmar Rekers

Het lijkt dat Microsoft woensdagochtend in Londen een ontwikkelaarsconferentie rond de opvolger van de Xbox 360 heeft gehouden. Een medewerker van ontwikkelaar Crytek maakte namelijk melding van het evenement op Twitter.

"Ik geniet momenteel van de Durango ontwikkelaarsconferentie in Londen. Tot op heden erg gave en interessante gesprekken gevoerd", aldus Sean Tracy van Crytek vanochtend in zijn Tweet. Durango gaat al enige tijd rond als mogelijke codenaam waaronder Microsoft zijn nieuwe spelconsole ontwikkelt.

Offline

Onder meer website NeoGAF claimt de Tweet van Tracy te hebben gezien voordat deze weer van het internet werd getrokken. Niet alleen het bericht is overigens van Twitter verdwenen, ook het hele account van de Crytek-medewerker lijkt offline te zijn gehaald. Mogelijk dus dat Microsoft het lekken van de geheime bijeenkomst niet op prijs stelde.

Microsoft zelf heeft de komst van de volgende Xbox nog altijd niet officieel aangekondigd, maar geruchten gaan dat het apparaat tijdens de E3 in juni onthuld zal worden. Een lancering van de nieuwe spelconsole zou voor de zomer van 2013 op de planning staan.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten