'Microsoft houdt geheime Xbox 720-conferentie'

Door: Elmar Rekers | 29 februari 2012 14:45

Apps & Software

Het lijkt dat Microsoft woensdagochtend in Londen een ontwikkelaarsconferentie rond de opvolger van de Xbox 360 heeft gehouden. Een medewerker van ontwikkelaar Crytek maakte namelijk melding van het evenement op Twitter.

"Ik geniet momenteel van de Durango ontwikkelaarsconferentie in Londen. Tot op heden erg gave en interessante gesprekken gevoerd", aldus Sean Tracy van Crytek vanochtend in zijn Tweet. Durango gaat al enige tijd rond als mogelijke codenaam waaronder Microsoft zijn nieuwe spelconsole ontwikkelt.

Offline

Onder meer website NeoGAF claimt de Tweet van Tracy te hebben gezien voordat deze weer van het internet werd getrokken. Niet alleen het bericht is overigens van Twitter verdwenen, ook het hele account van de Crytek-medewerker lijkt offline te zijn gehaald. Mogelijk dus dat Microsoft het lekken van de geheime bijeenkomst niet op prijs stelde.

Microsoft zelf heeft de komst van de volgende Xbox nog altijd niet officieel aangekondigd, maar geruchten gaan dat het apparaat tijdens de E3 in juni onthuld zal worden. Een lancering van de nieuwe spelconsole zou voor de zomer van 2013 op de planning staan.

0 Reactie(s) op: 'Microsoft houdt geheime Xbox 720-conferentie'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.