'Microsoft start productie Xbox 720'

Door: Elmar Rekers | 04 mei 2012 12:50

Apps & Software

De opvolger van de Xbox 360 is in productie gegaan. Dat claimt website IGN uit betrouwbare bron te hebben vernomen. De Xbox 720 zou bij Flextronics in Texas gefabriceerd worden.

Flextronics produceerde eerder ook al de Xbox 360 en de originele Xbox, en heeft volgens de bron van IGN momenteel een aparte divisie opgezet voor de ontwikkeling van de derde generatie Xbox. Of het hier ook daadwerkelijk de uiteindelijke versie van de Xbox 720 betreft valt echter te betwijfelen.

Volgens IGN is het namelijk goed mogelijk dat Flextronics zich momenteel buigt over de productie van de zogenoemde development kits, waarmee ontwikkelaars games kunnen gaan ontwikkelen voor de nieuwe console. Microsoft zelf heeft eerder al aangekondigd dat de opvolger van de Xbox 360 zeker niet tijdens de aankomende E3 zal worden onthuld.

Xbox Durango

Geruchten over de Xbox 720, die momenteel codenaam Durango draagt, gaan al enige tijd rond. Zo zou het apparaat over twee afzonderlijke gpu's van AMD beschikken en zit er een multicore cpu en Blu-ray drive in. Verschillende partijen claimen al van Microsoft gehoord te hebben dat de Durango eind 2013 in de winkels moet liggen.

0 Reactie(s) op: 'Microsoft start productie Xbox 720'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.