‘Nokia lanceert Windows 8-tablet in februari’

Door: Elmar Rekers | 19 december 2012 15:36

Apps & Software

Nokia zal eind februari een Windows RT-tablet aankondigen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Dat schrijft DigiTimes op basis van anonieme bronnen. Geruchten over een Nokia-tablet gaan al ruim een jaar rond.

Volgens DigiTimes zal Nokia met een 10 inch-tablet op de markt komen, waarvoor het bedrijf nauw samenwerkt met Microsoft, Qualcomm en producent Compal Electronics. Nokia had de tablet aanvankelijk eerder willen introduceren, maar schoof dit op de lange baan toen duidelijk werd dat Microsoft eigen Surface-tablets in ontwikkeling had.

Nokia tablet

Nokia heeft zelf altijd aangegeven de tabletmarkt ‘met interesse’ te volgen. In maart bevestigde een topman van de Finse telefoonmaker al dat er achter de schermen druk aan een dergelijk apparaat gewerkt wordt.

Nokia liet onlangs weten begin januari niet aanwezig te zijn op de CES-beurs in Las Vegas. In plaats daarvan richt het bedrijf alle pijlen op het Mobile World Congress, dat eind februari plaatsvindt in Barcelona. Wat Nokia hier zoal gaat aankondigen is echter nog onduidelijk.

0 Reactie(s) op: ‘Nokia lanceert Windows 8-tablet in februari’

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.