'Nokia's Windows Phone 8 toestellen draadloos op te laden'

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 04 september 2012 10:53

Apps & Software

Nokia's aankomende Lumia 920-smartphone met Windows Phone 8 kan draadloos worden opgeladen. Dat blijkt althans uit gelekte afbeeldingen van een speciaal oplaadstation voor de nog altijd niet aangekondigde telefoon.

De laatste dagen doken er al verschillende geruchten en afbeeldingen op van nieuwe Windows Phone 8-toestellen van Nokia. Via het Twitter-account @evleaks duikt nu ook een afbeelding op van een oplaadstation waarmee de Lumia 920 en Lumia 820 draadloos kunnen worden opgeladen.

Het opladen wordt volgens website The Verge mogelijk gemaakt door een magnetische strip die achterop de telefoon zit. Ook weet de tech-website met specificaties te komen van de Lumia 920. Zo zou het nieuwe vlaggenschip van Nokia over 32 GB aan opslagcapaciteit beschikken, een 1,5 GHz dualcore-processor krijgen en 1 GB RAM hebben.

PureView

Daarnaast lijkt het er sterk op dat Nokia de smartphone voorziet van de PureView-cameratechniek. In plaats van de 41 megapixel-sensor die op de PureView 808 te vinden was, zal de Lumia 920 het echter moeten stellen met een 8 megapixel camera. Het display lijkt daarbij 4,5 inch groot te worden.

Of de foto's en opgedoken specificaties authentiek zijn, zal vermoedelijk woensdag duidelijk worden. Nokia zal op 5 september namelijk een persconferentie geven waar naar verwachting de nieuwe Windows Phone 8-telefoons en enkele accessoires worden aangekondigd.

0 Reactie(s) op: 'Nokia's Windows Phone 8 toestellen draadloos op te laden'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.