‘Samsung komt met verbeterde Galaxy S III’

Door: Elmar Rekers | 13 maart 2013 13:22

Nieuws

Samsung zal naast de Galaxy S IV binnenkort ook een verbeterde versie van de Galaxy S III introduceren. Dat meldt de doorgaans betrouwbare Russische twitteraar Eldar Murtazin, die nauwe banden zegt te hebben met hooggeplaatste Samsung-medewerkers.

Vermoedelijk zal het nieuwe toestel als de Galaxy S III Plus in de winkels verschijnen. Eerder bracht Samsung ook al de Galaxy S Plus en Galaxy S II Plus uit, verbeterde versies van respectievelijk de Galaxy S en Galaxy S II.

Veel maakt Murtazin niet over het toestel bekend. Wel zegt hij in de tweet dat de S III Plus over een grotere batterij zal beschikken (2400mAh in plaats van 2100mAh) en een beter beeldscherm krijgt. Wat er echter met een ‘beter scherm’ bedoeld wordt, is onduidelijk.

Lancering Galaxy S IV

Samsung zal in de nacht van donderdag op vrijdag (Nederlandse tijd) de Galaxy S IV aankondigen. Dat tijdens het pers-evenement in New York ook de Galaxy S III Plus geïntroduceerd wordt, is onwaarschijnlijk. Zo verscheen de Galaxy S II Plus ook pas maanden na de lancering van de Galaxy S III.

0 Reactie(s) op: ‘Samsung komt met verbeterde Galaxy S III’

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.