'Samsung lanceert Galaxy S III deze week in Nederland'

Door: Elmar Rekers | 22 mei 2012 10:18

Nieuws

De Galaxy S III zal in de middag van vrijdag 25 mei geïntroduceerd worden in Nederland. Samsung bevestigt het releasemoment dinsdag middels een persbericht, zo meldt althans website Nu.nl.

Samsung kondigde de Galaxy S III begin deze maand aan. De smartphone draait op een 1,4 GHz Exynos 4-processor met vier kernen. Het 4,8 inch-display is van het type HD Super Amoled en heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels.

Verder zit er op de opvolger van de Galaxy S II een 8 megapixel camera, is er een front-facing camera van 1,9 megapixel aanwezig en ondersteunt het apparaat Bluetooth 4.0 en nfc. Ook introduceert Samsung met de smartphone S Voice, een Siri-achtige spraakgestuurde assistent.

Polycarbonaat

Samsung laat dinsdag tevens weten dat de behuizing van de Galaxy S III deels uit polycarbonaat bestaat. Eerder gingen geruchten over een behuizing van keramiek, maar tijdens de onthulling van de telefoon op 3 mei werd al duidelijk dat er toch gekozen is voor kunststof. Net als bij de One X van HTC en de Lumia 800 van Nokia kiest Samsung dus voor het stevige polycarbonaat.

0 Reactie(s) op: 'Samsung lanceert Galaxy S III deze week in Nederland'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.