‘Samsung overklast Galaxy Note met Galaxy Mega-smartphones’

© PXimport

‘Samsung overklast Galaxy Note met Galaxy Mega-smartphones’

Geplaatst: 2 april 2013 - 09:54

Aangepast: 16 november 2022 - 10:05

Elmar Rekers

Samsung werkt aan twee nieuwe smartphones die de naam Galaxy Mega zullen meekrijgen. Dat schrijft het doorgaans goed ingelichte Sammobile.com op basis van anonieme bronnen. De toestellen worden groter dan de Galaxy Note-telefoons.

De twee Galaxy Mega’s krijgen een scherm van 5,8 en 6,3 inch. Hiermee lijkt Samsung het gat tussen tablets en smartphones nog verder te willen gaan verkleinen. Als eerste staat de Galaxy Mega 5.8 op de planning, deze moet volgens de bronnen eind mei al op de markt komen.

Galaxy Mega 6.3

De Galaxy Mega 6.3 zal in juni verschijnen, enkele weken na de introductie van de Mega 5.8. Aanvankelijk gingen er geruchten dat de Galaxy Note 3 een 6,3 inch-scherm zou krijgen, maar het lijkt er nu dus op dat Samsung hiervoor een geheel nieuwe productlijn in het leven roept.

Details over de hardware en het design van de Mega-telefoons wordt door de bronnen nog geen uitsluitsel gegeven. Wel lijkt duidelijk te zijn dat Samsung met de nieuwe toestellen een stap verder wil gaan dan met de huidige Galaxy Note-telefoons, waarbij de Note 2 een schermdiagonaal van 5,5 inch heeft.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten