'Samsung stelt release Galaxy S III uit'

Door: Elmar Rekers | 26 januari 2012 12:05

Video

De opvolger van de Galaxy S II zal langer op zich laten wachten dan verwacht. Volgens anonieme bronnen van The Verge ziet Samsung af van een onthulling van de Galaxy S III tijdens het Mobile World Congress eind februari.

Samsung werkt achter de schermen hard aan hun nieuwe vlaggenschip, de Galaxy S III. Deze smartphone moet het gigantische succes van de Galaxy S II gaan overtreffen, welke alleen al in de eerste vijf maanden 10 miljoen keer over de toonbank ging.

Samsung onthulde de Galaxy S II vorig jaar tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, en verwacht werd dat ook de S III daar in 2012 uit de doeken zou worden gedaan. Volgens de bronnen van website The Verge verschijnt de Android-telefoon nog wel voor de zomer.

Galaxy Tab

Wat Samsung volgende maand dan wel op de telecombeurs zal laten zien is nog onduidelijk. Er gaan geruchten dat er een nieuwe Galaxy Tab zal worden aangekondigd en mogelijk zien ook enkele nieuwe Windows Phones van het bedrijf het levenslicht. Het Mobile World Congress vindt plaats tussen 27 februari en 1 maart.

0 Reactie(s) op: 'Samsung stelt release Galaxy S III uit'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.