'Testversie Windows Blue in juni te downloaden'

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 27 maart 2013 15:48

Apps & Software

Microsoft start in juni met een publieke bètasessie voor zijn nieuwe besturingssysteem Windows Blue. Dat schrijft website The Verge op basis van verschillende bronnen. Het besturingssysteem zal vermoedelijk nog dit jaar naar pc’s, tablets en smartphones komen.

Microsoft bevestigde eerder deze week al dat Blue in juni tijdens de Build-conferentie zal worden gepresenteerd, en volgens The Verge zal er dan dus direct een testversie van het nieuwe OS worden vrijgegeven. Blue is de codenaam waaronder Microsoft de opvolger van Windows 8 ontwikkelt, maar volgens de softwaregigant “is de kans klein” dat het product ook daadwerkelijk als Blue op de markt zal verschijnen.

Jaarlijkse update

Dat Microsoft nog dit jaar met een vernieuwd besturingssysteem komt, mag al enige tijd geen geheim meer heten. Geruchten over het OS doen namelijk al maanden de ronde, en ook is duidelijk dat Microsoft – net als concurrent Apple – voortaan met een jaarlijkse update van zijn besturingssysteem gaat komen.

De Build-conferentie vindt plaats van 26 tot en met 28 juni in San Francisco. Lees voor meer informatie ons artikel ‘Windows Blue: Alles over de opvolger van Windows 8’.

0 Reactie(s) op: 'Testversie Windows Blue in juni te downloaden'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.