[UPDATE] Dit is de Nokia Lumia 1020 (video)

Door: Robin Smit | 11 juli 2013 13:57

Overige elektronica

Vanavond om 17:00 lanceert Nokia naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe Lumia 1020, een telefoon die we de afgelopen maanden al meerdere malen langs hebben zien komen in uitgelekte foto’s. Enkele uren voor de persconferentie lijken nu echter ook officiële persfoto's te zijn uitgelekt.

Op de foto’s, die in handen zijn gevallen van The Verge, is te zien dat de Lumia 1020 beschikbaar zal zijn in de kleuren wit, antraciet en geel. Wat verder opvalt is dat er een externe grip wordt uitgebracht die op de telefoon kan worden geklikt. In combinatie met de 41 megapixel PureView camera zal de telefoon hiermee nog beter dienst kunnen doen als een volwaardige camera. Overigens is het ook aannemelijk dat de grip een extra accu zal bevatten die ervoor zorgt dat er voldoende foto’s kunnen worden gemaakt voor de accu van de telefoon leeg raakt.

The Verge weet verder te melden dat de Lumia 1020 waarschijnlijk zal worden voorzien van een groot 4.5 inch AMOLED-scherm en 2 gigabyte geheugen. Voor de camera zal een F/2.2 lens worden gebruikt die naar verwachting zal beschikken over optische zoom. Zo stelt Nokia vandaag in een e-mail aan de redactie al dat zoom na vandaag een andere betekenis heeft.

Update 13:57: er is ook een video van de Lumia 1020 uitgelekt op het YouTube kanaal van provider AT&T

0 Reactie(s) op: [UPDATE] Dit is de Nokia Lumia 1020 (video)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.