[UPDATE] Samsung start met uitrol Jelly Bean naar Galaxy S III

Door: Elmar Rekers | 24 september 2012 13:08

Apps & Software

Samsung is maandag begonnen met het uitrollen van Android 4.1 (Jelly Bean) naar de Galaxy S III. Verschillende gebruikers in Polen melden de update inmiddels te hebben ontvangen.

Samsung kondigde onlangs aan dat Jelly Bean in oktober zou worden uitgerold naar de Galaxy S III. Hoewel Poolse bezitters van het toestel de update dus vroegtijdig kunnen uitvoeren via de Kies-software, is vooralsnog onduidelijk of dit ook in Nederland het geval is.

Google Now

De Galaxy S III draait momenteel op Ice Cream Sandwich. De update naar Jelly Bean belooft onder meer voor een soepelere werking van de telefoon te zorgen. Daarnaast is er een vernieuwd notificatiecentrum aanwezig en wordt Google Now meegeleverd.

Uiteraard heeft Samsung het besturingssysteem wel weer van zijn eigen TouchWiz-interface voorzien. Naast de Galaxy S III zal ook diens voorganger, de Galaxy S II, een update naar Android 4.1 krijgen opgediend. Deze upgrade zal naar verwachting in november worden vrijgegeven.

UPDATE: Samsung laat weten dat Jelly Bean gefaseerd beschikbaar komt voor de Galaxy S III. Het updatemoment verschilt per regio en per provider. Verder bevestigt Samsung dat ook de Galaxy S II en de eerste Galaxy Note een update naar Android 4.1 mogen verwachten.

Naast deze toestellen is Jelly Bean volgens Samsung ook in aantocht voor de Galaxy S Advance, Galaxy Chat, Galaxy S II (LTE), Galaxy Ace 2, Galaxy Beam, Galaxy Ace Plus, Galaxy Mini 2 en de Galaxy S Duos. Op tabletgebied komt Jelly Bean naar de Galaxy Tab 2 7.0, Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy Tab 2 10.1 en de Galaxy Note 10.1. Wanneer deze apparaten de update krijgen is nog onduidelijk.

0 Reactie(s) op: [UPDATE] Samsung start met uitrol Jelly Bean naar Galaxy S III

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.