10 ultieme Windows 8-laptops

Door: raymond-koning-en-jeroen-boer | 09 april 2013 12:26

Apps & Software

Windows 8 is anders en luidt daarmee een nieuw tijdperk in van interactie met het desktop-besturingssysteem. Het is gloednieuw en als gebruiker moet je je weg waarschijnlijk even zoeken. Ook fabrikanten zijn nog op zoek naar de juiste formule om Windows 8 optimaal uit de verf te laten komen. Wij bekijken de huidige stand van zaken en zoeken de ultieme Windows 8-beleving op een laptop.

De laptop heeft het mobiele segment jarenlang gedomineerd. Even was daar de opleving van de netbook, een goedkoop notebookje tot 10 inch voor onderweg, maar deze lijkt inmiddels het veld geruimd te hebben voor de 10inch-tablet. De duurdere laptop moet meerwaarde bieden om een aanschaf te rechtvaardigen. De termen productiviteit en entertainment, zijn voor laptops op dit gebied toverwoorden.

Windows 8 laptops

Door de hedendaagse consument wordt duurzaam ingekocht en dus moet de laptop perspectief bieden voor toekomstige toepassingen. Een beter geluid, mooier scherm, fraaie vormgeving en een ergonomisch ontwerp helpen mee om meerwaarde te creëren.

De kunst is deze eigenschappen over te brengen en dat is niet altijd makkelijk wanneer veel aankopen op afstand worden gedaan. De lancering van een nieuw besturingssysteem zoals Windows 8 is de uitgelezen kans om de blits te maken als laptopfabrikant, omdat er nieuwe mogelijkheden gecreëerd worden. In onderstaande presentatie beoordelen we tien Windows 8-laptops met touchscreen!

0 Reactie(s) op: 10 ultieme Windows 8-laptops

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.