13 draagbare gadgets - Van slimme brillen tot slimme sokken

Door: dan-rosenbaum | 14 januari 2014 11:21

Nieuws

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. pagina 2
 3. pagina 3
 4. pagina 4
 5. pagina 5
 6. pagina 6
 7. pagina 7

9. Slim horloge Pebble Steel

Pebble heeft zich vorig jaar op de kaart gezet met een horloge waar ontzettend veel mensen op Kickstarter zich voor inschreven. Het apparaat heeft twee problemen: de originele Pebble kan niet zoveel en de esthetiek spreekt gadgetfans aan, maar niet het brede publiek.

Dat tweede punt is aangepakt met Pebble Steel, een roestvrij metalen uitvoering van de klassieke Pebble. Hij kost dan ook meteen honderd dollar meer dan zijn voorganger. Pebble kondigde ook een app-winkel aan, waardoor ontwikkelaars een centrale plek hebben om apps aan de man te brengen die werken met de nieuwe API's van het bedrijf.

10. Ontwikkelaarsbordje WaRPboard van Freescale

Net als Intel's Edison is de WaRPboard erop gericht om ontwikkelaars de tools te geven om met wearables aan de slag te gaan. Deze hardware is gebouwd op Freescale's eigen i.MX 6SoloLite-processorm een Cortex-A9 die op 1 GHz draait met tot 256 KB L2-cache. Andere componenten die zijn ingebouwd zijn een versnellingsmeter, magnetometer en stappenteller.

Daarnaast zit er 4GB flashgeheugen in, WiFi, Bluetooth BLE en een LCD-scherm. Het platform draait Android 4.3. De hele set heeft een mainboard plus uitbreidingskaart, een accu voor het LCD-scherm en een micro-usb-kabel.

1 Reactie(s) op: 13 draagbare gadgets - Van slimme brillen tot slimme sokken

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 16 januari 2014 14:22 Anoniem
  NIKS VOOR MIJ DIE ONZIN
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.