6 gadgets voor een leuker leven met je huisdier

Door: matthijs-van-den-broek | 04 oktober 2013 10:13

Nieuws

Het is dierendag, en ieder huisdier in Nederland wordt als het goed is extra verwend. Misschien ben je vergeten een cadeautje voor je favoriete dier te kopen. We zetten wat inspiratie voor je op een rij. Nog voor dit jaar (dan moet je opschieten), of gewoon voor volgend jaar.

Het is dierendag, en ieder huisdier in Nederland wordt als het goed is extra verwend. Misschien ben je vergeten een cadeautje voor je favoriete dier te kopen. We zetten wat inspiratie voor je op een rij. Nog voor dit jaar (dan moet je opschieten), of gewoon voor volgend jaar. Want dan is het weer dierendag.

1 Dierencamera

We weten niet precies wat er omgaat in het hoofd van ons huisdier, sommigen menen zeggen zich goed te kunnen verplaatsen in hun dierenvriend maar wat ons betreft blijft het gissen. Met de camerabeelden van deze dierencamera bevindt je je in ieder geval op dezelfde hoogte als je huisdier: je ziet wat hij/zij ziet. En dat maakt begrip, weer een stukje gemakkelijker.

2 Twitterhond

Twitter is een veelgebruikt platform (100 miljoen leden wereldwijd) voor mensen om te laten zien waar ze mee bezig zijn. Voor dieren wordt het minder gebruikt, maar deze Puppy Tweets hanger brengt daar verandering in. Het ding zet geblaf om in een Tweet en verspreidt dat via een zelf in te stellen Twitter-kanaal. Op die manier kunnen jouw (honden)vrienden zien wat je hond zoal beweegt.

3 Honden fontein

Honden hebben water nodig, maar een statisch bakje is saai. Een hondenfontein is veel leuker: op die manier kan je hond zelf bepalen hoeveel en hoe vaak hij drinkt en ook een beetje lekker spelen. Misschien vooral handig in de zomer.

4 Laser Frolicat Bolt

De Frolicat Bolt is een laser die via een beweeglijke spiegel een lichtbundel projecteert op de vloerbedekking of de muur. Leuk voor katten, ook voor honden. En het blijft leuk, want de laserstraal is natuurlijk uiteindelijk niet te honden vermaak, dit niet te vangen straaltje licht. Dankzij de geautomatiseerde laser hoef je zelf niet meer te bewegen met een spiegelend horloge of een laserpen.

5 Deurbel

Je huisdier voelt zich af en toe buitengesloten, maar soms is dat letterlijk het geval. Helemaal als je groot woont, is het handig dat er een aparte deurbel is voor je huisdier, want dat kleine belknopje wat voor mensen gebruikt wordt is toch vaak lastig bereikbaar.

6 Go dog Go

Balletjes gooien met een hond is leuk en sportief, maar dat proces kun je prima automatiseren met een gadget zodat je viervoeter NOG meer plezier heeft en NOG meer balletjes kan apporteren dan jij of je hond ooit voor mogelijk had gehouden. De Go Dog Go automatische ballengooier maakt het leven leuker.

Bekijk hier de website.

1 Reactie(s) op: 6 gadgets voor een leuker leven met je huisdier

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 4 oktober 2013 17:30 Anoniem
    Leuk hoor! Grt Hondenzaak.nl
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.