Accounts van sociale netwerken verwijderen

Door: Martin Gijzemijter Martin Gijzemijter | 14 juni 2011 13:35

How To

Sociale netwerken, ze zien u graag komen, maar liever niet gaan. Het is dan ook kinderlijk eenvoudig om een account op een sociaal netwerk aan te maken, maar datzelfde account vervolgens weer verwijderen, kan een flinke speurtocht zijn. AccountKiller helpt u hierbij.

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is Accountkiller geen dienst die accounts voor u opzegt. Wat de site wel doet, is tijd en energie steken in het opsnorren (en bijgewerkt houden) van directe links naar de pagina’s waarmee u een account kunt opzeggen. Erg fraai ziet het er allemaal niet uit, maar dat doet er weinig toe, want de informatie die de site bevat is wel degelijk heel nuttig. Zo staat er bij Facebook bijvoorbeeld niet alleen een link vermeld voor het direct verwijderen, maar ook een link waarmee u uw profiel eerst twee weken kunt deactiveren (zodat u nog terug kunt bij ontwenningsverschijnselen).

Accountkiller biedt u uitgebreide informatie over hoe u accounts kunt verwijderen.

Een gewaarschuwd mens…

Naast veel informatie over het verwijderen van accounts, vindt u op de website ook informatie die nuttig is voordat u ergens een account aanmaakt. Wilt u bijvoorbeeld een account bij Skype aanmaken, weet dan dat deze bij Accountkiller op de zwarte lijst staat, hetgeen inhoudt dat u uw account niet zelf kunt verwijderen. Uiteraard valt of staat een site als deze met de mate waarin deze wordt bijgehouden, maar dat is gelukkig dik in orde. Een goede site om in de bladwijzers te houden voor wanneer u op het punt staat om ergens een account aan te maken. En treft u zelf een site die u niet in staat stelt om een account op te zeggen, dan kunt u deze aan Accountkiller toevoegen, via de optie Site aanmelden.

Accountkiller is ook handig als naslagwerk om te raadplegen voordat u ergens een account aanmaakt.

0 Reactie(s) op: Accounts van sociale netwerken verwijderen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.