Actievoerders Half-Life 3 komen niet opdagen

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 06 februari 2012 11:18

Nieuws

Driekwart van de gamers die had toegezegd afgelopen weekend actie te voeren voor meer informatie rond Half-Life 3 kwam niet opdagen. Desalniettemin spreekt de organisatie van een succes.

Actiegroep A Call for Communication had voor zaterdag 4 februari een ludieke demonstratie aangekondigd waarbij Half-Life-fans massaal Half-Life 2 zouden spelen op Steam. Dit om de aandacht van ontwikkelaar Valve te trekken en zo meer informatie los te krijgen over Half-Life 3 en Half-Life 2: Episode 3.

Van de vijftigduizend gamers die de petitie hadden ondertekend zaten er zaterdag maar dertienduizend om 20.00 uur daadwerkelijk achter hun pc om te spelen. "Toch ben ik diep onder de indruk van hetgeen we hebben bereikt", zegt een trotse organisator.

Nieuwe acties

"Maar we zijn nog lang niet klaar. Sterker nog, we zijn al druk bezig met het voorbereiden van onze volgende actie. Dit was pas onze eerste demonstratie en volgens mij was het een groot succes voor alle betrokkenen."

Hoewel lang niet alle gamers kwamen opdagen wisten de actievoerders er wel voor te zorgen dat Half-Life 2 zaterdag op de elfde plaats stond van meest gespeelde games op dat moment. Ontwikkelaar Valve heeft nog niet gereageerd op de actie.

0 Reactie(s) op: Actievoerders Half-Life 3 komen niet opdagen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.