Aerofoil 1.5.1

Door: robbin-ooijevaar | 26 mei 2010 11:53

Review

Als u onderweg bent, zijn de accuprestaties van uw notebook doorgaans belangrijker dan elegante animaties en andere visuele verbeteringen van Windows. Aerofoil schakelt overbodige ballast uit zodra u de stekker uit uw notebook trekt.

Tijdens de installatie van het programma kunt u aangeven welke energieprofielen u wilt gebruiken als uw notebook aan het stopcontact hangt of als het apparaat op de accu werkt. Vervolgens selecteert u de onderdelen die Aerofoil voor u mag beheren. Standaard zijn de profielen voor energiebeheer actief. Hiermee schakelt Aerofoil automatisch naar een ander profiel, zodra u de adapter losmaakt. Met de optie Manage Windows Sidebar wordt de zijbalk uitgeschakeld als het notebook op accustroom werkt. Manage volume muting voorkomt dat u onderweg medereizigers stoort. Via deze instelling dempt Aerofoil de volumeregeling als u op de accu werkt, en het volume wordt weer vrijgegeven als er is overgeschakeld op netstroom. Verder hoeft u niets in te stellen, alles gaat volledig automatisch. Hoe Aerofoil werkt kunt u eenvoudig uitproberen door de adapter van uw notebook los te trekken. Aerofoil merkt dit en zal de visuele instellingen van Windows binnen vijf seconden optimaliseren voor mobiel gebruik. Zodra u de adapter aansluit worden de visuele verbeteringen weer ingeschakeld.

Aerofoil optimaliseert uw notebook voor accugebruik zodra u de stroomadapter lostrekt.

 

Let op: mocht u de eerste keer dat u Aerofoil probeert te starten de foutmelding krijgen over een ontbrekend dll-bestand (msvcp100.dll), dan moet u eerst nog eenmalig de distributiebestanden van Microsoft Visual C++ 2010 installeren (zie de links achter Systeemeisen in het kader hieronder).

Aerofoil 1.5.1

Freeware

Taal Engels

Download 720 KB (64 bit), 630 KB (32 bit)

OS Windows Vista/7 (32 en 64 bit)

Systeemeisen Distributiebestanden van Microsoft Visual C++ 2010, in 32 bit of 64 bit afhankelijk van de versie die u gebruikt.

Maker Silent Software

0 Reactie(s) op: Aerofoil 1.5.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.