Afbeelding Galaxy S III vroegtijdig uitgelekt

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 17 maart 2012 13:32

Nieuws

Er is zaterdagochtend een foto uitgelekt van wat vermoedelijk de Galaxy S III is. Daarbij lijkt ook duidelijk te worden dat Samsung zijn nieuwe vlaggenschip op 22 mei gaat aankondigen.

Hoewel er nog geen specificaties bij het toestel vermeld worden, valt op de afbeelding wel te zien dat de dunne smartphone een toegewijde camera-shutter krijgt en dat er slechts één fysieke knop aan de voorkant te vinden is. Dit omdat de Galaxy S III op Ice Cream Sandwich draait, waarbij de bekende navigatieknoppen softwarematig verwerkt zijn.

Galaxy S III lancering

Op het display van de Galaxy S III, dat vrijwel over de gehele breedte van het toestel loopt, staat de datum 22 mei vermeld. Waarschijnlijk dat Samsung de opvolger van de Galaxy S II op die datum dus officieel uit de doeken gaat doen. Aanvankelijk gingen er geruchten dat het toestel in maart of april zou worden aangekondigd, maar dit heeft Samsung altijd stellig ontkend.

Geruchten gaan dat de Galaxy S III over een 4,8 inch Full HD-scherm gaat beschikken en dat Samsung het toestel voorziet van een quadcore 1,5 GHz-processor en een behuizing die deels uit keramiek bestaat. Daarnaast zou er een 8 megapixel camera op de telefoon te vinden zijn. Of de Galaxy S III dunner wordt dan zijn succesvolle voorganger wordt uit de afbeelding niet duidelijk.

0 Reactie(s) op: Afbeelding Galaxy S III vroegtijdig uitgelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.