Android 4.0 begin 2012 op Galaxy-devices

Door: martin-bruining | 20 december 2011 14:51

Apps & Software

De eerste Samsung Galaxy-toestellen krijgen in het begin van 2012 een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

De Galaxy S II en Galaxy Note zijn in de eerste vier maanden van het volgende jaar aan de beurt, schrijft Samsung op het officiële blog. Vervolgens krijgen de tablets van Samsung een update. De Galaxy-tab 10.1, 8.9, 7.7 en 7.0 komen in aanmerking voor de update. De Galaxy Nexus van Samsung is als eerste toestel vanaf de lancering beschikbaar met Ice Cream Sandwich.

Niet voor oudere toestellen

De Galaxy S II en Note zijn de enige toestellen uit de smartphone-lijn van Samsung die genoemd worden. Oudere toestellen als de Galaxy Ace en voormalig topmodel Galaxy S worden niet genoemd op het blog. Deze toestellen zullen daarom waarschijnlijk geen update krijgen.

One size fits all

De nieuwe versie van het Android-platform moet de verschillende versies voor smartphones (Gingerbread) en tablets (Honeycomb) gelijktrekken. Het ontwerp van de nieuwe versie lijkt voor een groot deel op dat van Honeycomb, met als belangrijk verschil de integratie van Google Search in het beginscherm. Waarschijnlijk maakt Samsung de update beschikbaar via updatesoftware Kies.

Bron: Webwereld.nl

0 Reactie(s) op: Android 4.0 begin 2012 op Galaxy-devices

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.