Apple lanceert Apple Watch in Nederland

Door: | 17 juli 2015 06:07

Apple

De Apple Watch is sinds vrijdag eindelijk in Nederland te verkrijgen. De nieuwste gadget van Apple was vanaf april 2015 al in verschillende landen te koop, en nu is ook voor Nederland het lange wachten dus voorbij. De Watch is verkrijgbaar vanaf 419 euro.

Sinds 24 april is de Apple Watch te verkrijgen in Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In juni 2015 werd het aantal landen waar de Apple Watch te koop is uitgebreid met Italië, Mexico, Singapore, Spanje, Taiwan, Zuid-Korea en Zwitserland. Op 26 juni maakte Apple bekend dat de Apple Watch eindelijk naar Nederland komt.

Apple Watch kopen

De Apple Watch is, zowel via de website van Apple als via de fysieke winkels, te koop. In dit artikel lees je meer informatie over waar en de manier waarop je een Apple Watch online kunt kopen.

Naast de website van Apple is de Apple Watch ook in de fysieke Apple Stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem te koop. Daar liggen ze eveneens vanaf 17 juli in de winkels.

Alles weten over de Apple Watch?

Wil je meer weten over de Apple Watch? In ons dossier vind je een uitgebreide review, apps en How To's.