Apple toont AirPods 3 en nieuwe kleuren HomePod mini

Door: Lorenzo Jepma | 18 oktober 2021 20:11

Nieuws

Apple heeft maandagavond een aantal nieuwe producten laten zien, waaronder twee nieuwe MacBook Pro’s, nieuwe kleuren voor de HomePod mini en de AirPods 3. In dit artikel lees je alles over de nieuwe generatie in-ears en de nieuwe edities van de HomePod mini.

AirPods 3

Naast twee nieuwe versies van de MacBook Pro deed Apple ook de de AirPods 3 uit de doeken. De nieuwe in-ears van Apple genieten van een nieuw design. Dit design doet de in-ears nog beter in je oor zitten, wat de audiokwaliteit ten goede komt. Wat ook ten goede komt van de geluidkwaliteit is Adaptieve EQ, dynamische hoofdtracking en de nieuwe speakerdriver.

Apple belooft dat de nieuwe in-ears volledig water- en zweetbestendig (ipx4) zijn en dat de batterijduur is verbeterd. De nieuwe AirPods gaan 6 uur lang mee en zijn na vijf minuten opladen weer een uur te gebruiken. De oortjes zijn dankzij het oplaaddoosje 4x op te laden, wat de totale luisterduur naar 30 uur brengt. Het oplaaddoosje ondersteund nu ook draadloos opladen middels MagSafe.

De 3e generatie AirPods zijn vanaf vandaag voor 199 euro te bestellen. De levering zal volgende week van start gaan.

Nieuwe kleuren voor de HomePod mini

De AirPods zijn niet de enige nieuwe producten op audiogebied die vandaag het licht zagen. Apple toonde ook nieuwe uitvoeringen van de al eerder uitgekomen HomePod mini. Naast de grijze en witte versie kun je nu ook voor een gele, oranje of blauwe editie kiezen. Deze kleurvarianten van de HomePod mini komen in november uit en zullen hetzelfde geprijsd zijn als de al eerder verschenen generatiegenoten.

0 Reactie(s) op: Apple toont AirPods 3 en nieuwe kleuren HomePod mini

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.