Asus komt met Zenfone en Zenwatch 2

Door: thijs-kaagman | 02 september 2015 13:41

Nieuws

Asus heeft op de IFA in Berlijn een nieuwe lijn smartphones genaamd Zenfone aangekondigd, tegelijk met een opvolger voor de Zenwatch.

De nieuwe Zenfone lijn bestaat uit de Deluxe, Max, Laser, Selfie en Zoom modellen. De Deluxe modellen beschikken over 4 GB aan werkgeheugen en vallen vooral op door de aparte achterkant, die volgens ASUS gebaseerd is op natuurkristallen.

De Max heeft een batterij met maarliefst 5000 mAH - waar de meeste smartphones tussen de 2000 en 3000 mAH blijven steken. De telefoon is dan ook te gebruiken als powerbank voor andere apparaten.

Asus onthult de nieuwe Zenfone lijn tijdens IFA 2015

De Laser, Selfie en Zoom richten zich op fotografie. De Laser heeft een lasergestuurde autofocus en stelt in 0.2 seconden scherp, terwijl de Selfie zich onderscheid met een frontcamera van 13 megapixels. De Zoom biedt een camera met driemaal optische zoom.

ZenWatch 2

De opvolger van de ZenWatch komt in twee maten. Het 49mm model heeft een 1.6-inch display, terwijl het 45mm model een display heeft van 1.45-inch.

Beide apparaten ondersteunen Wi-fi, hebben een Snapdragon 400 processor, 512MB werkgeheugen en 4GB opslag. Nieuw is ook het metalen kroontje aan de zijkant, waarmee het apparaat te bedienen is. Volgens Asus gaat de batterij twee dagen mee als je het vooral gebruikt als horloge. Mocht je hem uiteindelijk toch opladen, dan kost het via de nieuwe magnetische oplader slechts 36 minuten om de batterij voor 50 procent aan te vullen.

De 1.6-inch variant van de Zenwatch 2 is vanaf half oktober te koop voor 169 euro, de kleinere versie volgt later in 2015.

0 Reactie(s) op: Asus komt met Zenfone en Zenwatch 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.