Asus onthult Taichi-notebook met twee schermen

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 04 juni 2012 15:14

Internet & Thuis

Asus heeft op de Computex-beurs de Taichi-notebook aangekondigd. Deze laptop komt beschikbaar in een 11,6 en 13,3 inch-variant, en beschikt naast het standaard scherm over een touchscreen aan de buitenkant.

De Taichi draait op een Ivy Bridge-processor van Intel en beschikt over vier gigabyte aan intern geheugen en een SSD. Beide beeldschermen zijn van het type IPS en hebben een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Hoewel de Taichi over twee beeldschermen beschikt claimt de fabrikant dat de notebook net zo dun is als diens Zenbook-producten.

Touchscreen

Naast een bediening met de vingers liet Asus zien dat het buitenste scherm ook aangestuurd kan worden met een stylus. De twee displays op de Taichi werken volgens de fabrikant geheel onafhankelijk van elkaar. Het apparaat lijkt voor een tablet-achtige ervaring te moeten zorgen wanneer deze is dichtgeklapt.

Veel concrete details werden er tijdens de presentatie nog niet over de Taichi-notebook gegeven. Zo is bijvoorbeeld nog onduidelijk wanneer het apparaat zal verschijnen en wat deze gaat kosten.

0 Reactie(s) op: Asus onthult Taichi-notebook met twee schermen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.