Automatische kerstgroet in uw e-mail

Door: Evi Maquoi | 13 december 2010 17:03

Apps & Software

Wilt u wat tijd besparen door niet in elke e-mail afzonderlijk uw kerstwensen te typen? Voeg uw kerstgroet dan simpelweg toe in uw e-mailhandtekening. We leggen u uit hoe u te werk gaat in Outlook, Windows Live Mail, Hotmail en Gmail.

Outlook 2010

Open Microsoft Outlook 2010 en kies Bestand / Opties. Selecteer in de linkerkolom E-mail en klik vervolgens op Handtekeningen in de categorie Berichten opstellen. Klik op het tabblad E-mailhandtekening op de knop Nieuw en geef uw handtekening een naam. Bevestig met OK. Typ vervolgens onder Handtekening bewerken uw kerstgroet en stel een lettertype, -grootte en -kleur in. U kunt eventueel ook een afbeelding of hyperlink invoeren. Bevestig met OK.

In een handomdraai tovert u een kerstgroet in uw handtekening.

Windows Live Mail

Open Windows Live Mail en druk op de blauwe knop naast het tabblad Start om het hoofdmenu te openen. Kies Opties / Mail en navigeer naar het tabblad Handtekeningen. Klik op de knop Nieuw en voer onderaan bij Handtekening bewerken uw tekst in. U kunt eventueel ook een bestand als e-mailhandtekening gebruiken. Klik vervolgens op Als standaard instellen en Toepassen. Sluit het venster met de OK-knop.

Na de feestdagen zet u simpelweg uw vorige e-mailhandtekening terug als standaard.

Hotmail

Open uw browser en log in met uw Hotmail-account. Klik helemaal rechts bovenaan op Opties / Meer opties. Kies vervolgens in de categorie E-mail schrijven voor Persoonlijke e-mailafsluiting. U kunt nu uw kerstgroet invoeren. Eventueel kunt u de tekst opmaken met een ander lettertype. Ook de tekstgrootte, -kleur en interlinie kunt u volledig aanpassen. Kies op Opslaan wanneer u klaar bent.

U kunt uw handtekening opmaken zoals u zelf wilt.

Gmail

Open uw browser en log in met uw Gmail-account. Klik helemaal rechts bovenaan op Instellingen. Op het tabblad Algemeen kunt u een handtekening toevoegen. Voer uw kerstboodschap in het tekstvak in en maak de tekst daarna eventueel nog wat op. U kunt ook erg eenvoudig hyperlinks, afbeeldingen of quotes invoeren. Klik vervolgens helemaal onderaan op de knop Wijzigen en opslaan. Elke uitgaande e-mail is nu voorzien van uw persoonlijke kerstgroet.

Na de feestdagen wijzigt u uw handtekening weer, of vinkt u Geen Handtekening aan.

1 Reactie(s) op: Automatische kerstgroet in uw e-mail

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 15 juli 2016 22:55 Anoniem
    Immigration Lawyers …the time to read or pay a visit to the content or internet sites we have linked to below the… eeegaekedfeadgga
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.