BackRex Internet Explorer Backup

Door: Robbin Ooijevaar | 03 maart 2011 10:04

Apps & Software

Waarom zou u moeilijk doen over het back-uppen van uw favorieten en andere Internet Explorer-instellingen, als het ook gemakkelijk kan? Iets soortgelijks moeten de makers van BackRex Internet Explorer Backup hebben gedacht. Het programma is louter bedoeld voor dit ene trucje, en het is er bijzonder goed in.

BackRex neemt onder andere uw favorieten, geschiedenis, cookies en automatische aanvullingen op in een back-up. Na het opstarten kiest u Backup (reservekopie) en daarna volgt u de stappen van de wizard. Bewaar de back-up op een externe schijf, usb-stick of gewoon op uw computer. Dit laatste is uiteraard minder veilig, maar altijd beter dan niets als het een keertje misgaat door een menselijke fout. Het herstellen gaat op dezelfde manier, maar daarbij kiest u in het eerste scherm voor Restore (herstellen). Geef aan welke back-up u wilt terugzetten en de rest gaat vanzelf. De makers hebben ook handige hulpjes ontwikkeld om gegevens uit verschillende mailprogramma’s veilig te stellen. Helaas zijn die programma’s alleen tegen betaling verkrijgbaar.

BackRex Internet Explorer Backup maakt snel een back-up van al wat u lief is in Internet Explorer.

BackRex Internet Explorer Backup

Freeware

Taal Engels

Download 966 KB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: BackRex Internet Explorer Backup

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.