BioWare: 'bewaar savegame Mass Effect 3'

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 06 februari 2012 16:11

Nieuws

Ontwikkelaar BioWare adviseert Mass Effect 3-spelers om hun laatste savegame goed te bewaren. Of deze gebruikt gaat worden voor een eventueel vierde deel binnen de serie wordt echter niet duidelijk.

Hoewel Mass Effect 3 het slotstuk zal zijn van de Mass Effect-trilogie, lijkt BioWare weldegelijk plannen te hebben om verder te gaan met de franchise. "Uiteraard kan ik er niets concreets over vertellen, maar het zou geen slecht idee zijn om uw savegame van Mass Effect 3 te bewaren", aldus producer Mike Gamble.

Beïnvloeden

Gamers kunnen in zowel Mass Effect 2 als Mass Effect 3 de savegame van de vorige game gebruiken, om zo de ontwikkeling van het verhaal en hoofdpersonage Shepard te beïnvloeden. Een concept dat volgens Gamble vooral in het aankomende Mass Effect 3 consequenties zal hebben.

"We zullen er voor zorgen dat alle mogelijke eindes de speler voldaan achter laat", zegt hij in gesprek met GamerZine. "Dat betekent natuurlijk niet dat het per definitie een vrolijke boel wordt. Spelers moeten gewoon het idee hebben dat de keuzes die ze in de games hebben gemaakt impact hebben."

Mass Effect 3 ligt vanaf 8 maart in de winkels voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3.

0 Reactie(s) op: BioWare: 'bewaar savegame Mass Effect 3'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.