Black Friday 2020: laptops en tablets

Door: Redactie Computer!Totaal | 19 november 2020 20:05

Black Friday 2020
How To

Op 27 november is het Black Friday. Bijna elke bekende webshop heeft dan een groot aantal producten in de aanbieding. Kortingen kunnen oplopen tot wel 50% of meer. Ook voor laptops en tablets geldt dat Black Friday vaak garant staat voor goede aanbiedingen. Ben je van plan binnenkort een laptop te gaan kopen? Dan is Black Friday het juiste moment.

Van alle mogelijke Black Friday-aanbiedingen tasten we bij laptops en tablets het meest in het duister. Vanwege de coronacrisis en het vele thuiswerken hebben veel mensen vorig jaar al een (extra) laptop of tablet gekocht. Toch verwachten we nog wel enkele goede deals, al zullen de kortingen en aantallen misschien niet zo hoog liggen als vorig jaar.

Vorig jaar

Vorig jaar kende de laptopmarkt een enorme opleving rond Black Friday. Veel topmodellen gingen voor spotprijsjes over de toonbank, en ook de goedkopere lijnen, zoals de hybrides en de Chromebooks, gingen vol in de aanbieding. Zo waren laptops van Lenovo en Acer in 2020 in de aanbieding.

Voor tablets geldt hetzelfde als voor laptops. Vorig jaar gingen ook deze apparaten hard. Verschillende versies van de Samsung Galaxy Tab waren in de aanbieding, en verschillende webshops gaven zelfs kortingen op iPads. Hoe het dit jaar gaat, is nog maar de vraag.

Dit jaar

Black Friday 2021 is voor laptops en tablets dus behoorlijk ongewis. Maar laten we van het goede uitgaan: er komen zeker aanbiedingen, de vraag is alleen of het er net zoveel zijn als voorgaande jaren, en of de kortingen even hoog liggen. Dat is koffiedik kijken. We kunnen je wel alvast vertellen dat er ongetwijfeld een verzameling Chromebooks gaat zijn die minstens tien, en misschien wel twintig, procent korting gaan krijgen. Benieuwd welke Chromebook bij jou past? Check de keuzehulp!

Ook qua tablets is het nog even afwachten. Samsung zal ongetwijfeld weer gaan stunten met enkele Galaxy Tabs, van Apple weten we dat de kortingen vooral vanuit de webwinkels moeten komen. Houd dus goed prijsvergelijkers als Kieskeurig.nl in de gaten, dan weet je zeker dat je geen deal mist.

Black Friday op Kieskeurig.nl

Op en rond Black Friday kun je natuurlijk terecht op onze zustersite Kieskeurig.nl. Op de Prijsdalers-pagina vind je altijd de beste aanbiedingen, en rond Black Friday letten we extra goed op of een deal wel een echte deal is. Daar kun je je ook inschrijven voor de persoonlijke Prijsdalers-mail, waar je je eigen voorkeuren kunt aangeven. We tonen een Hot Deal-icoontje voor échte Black Friday-deals, geven aan of een product op dit moment zijn laagste prijs ooit heeft en laten je ook zien welke deals je hebt gemist, zodat je zelf een prijsalert kunt instellen.

1 Reactie(s) op: Black Friday 2020: laptops en tablets

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 21 november 2020 12:37 Kasander1
    Let op: De meeste "originele" prijzen zijn de door de fabrikant voorgestelde (en daarmee hoogste) prijzen. Iedere lagere prijs hoeft daardoor nog niet gelijk de laagste prijs te zijn! Een vergelijkend rondje op internet kan je de nodige tientjes schelen waardoor je een echte aanbieding kan tegen komen!!
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.