Black Friday: koptelefoons en headsets

Door: Redactie Computer!Totaal | 16 november 2020 20:35

Black Friday
How To

Op 26 november is het Black Friday. Bijna elke bekende webshop heeft dan een groot aantal producten in de aanbieding. Kortingen kunnen oplopen tot wel 50% of meer. Ook voor koptelefoons en headsets geldt dat Black Friday vaak garant staat voor goede aanbiedingen. Ben je van plan binnenkort een koptelefoon te gaan kopen? Dan is Black Friday het juiste moment.

Koptelefoons en headsets zijn vaker in de aanbieding, maar tijdens Black Friday zijn het er veel meer dan normaal, en liggen de kortingen doorgaans nog wat hoger dan gemiddeld. Dat is een trend die we de afgelopen jaren gezien hebben, en het ligt in de lijn der verwachting dat dat dit jaar, ondanks de coronapandemie, niet anders is. In dit artikel vind je alles wat je moet weten als je een nieuwe koptelefoon wil kopen.

Vorig jaar

Vorig jaar waren koptelefoons een van de populairste productgroepen tijdens Black Friday. Zo gaf Apple cadeaubonnen weg bij aankoop van AirPods en Beats-koptelefoons, ging Sony’s vlaggenschip, de WH-1000XM3, met flinke korting over de toonbank (let dit jaar vooral op de opvolger, de 1000XM4) en waren er tal van (sport-)oordopjes voor een lage prijs te krijgen.

Er valt wat headphones betreft uit genoeg verschillende modellen te kiezen. Je zou voor een over-ear, een in-ear of oortjes die meer op sport zijn gericht kunnen gaan. De meer traditionele koptelefoons met draad zijn ook nog altijd te koop.

Opvallend was dat juist ook het duurdere segment hoge kortingen kende. Bijvoorbeeld de Sennheiser HD 660S en de Bowers & Wilkins PX7 werden voor een lagere prijs dan normaal aangeboden. Ook als je een flink budget hebt loont het dus om tijdens Black Friday goed op te letten.

Op Black Friday 2021 verwachten we dezelfde soort deals. Apple’s AirPods (Pro) zullen misschien niet per se een lagere prijs krijgen (al moet je nooit nooit zeggen), maar een cashback of cadeaubon zit er zeker wel in. Ook de Sony WH-1000XM4, de opvolger van een van de populairste koptelefoons van BF2020, zou zomaar eens een flinke prijsdaling kunnen krijgen.

In 2020 zijn draadloze oordopjes nog populairder geworden dan ze al waren, dus daar verwachten we ook veel goede deals. Let vooral op de JBL TUNE 220TWS, die nu al een vervroegde aanbieding heeft, en de zeer populaire Samsung Galaxy Buds+ of dit jaar uitgekomen Samsung Galaxy Buds 2.

Ook headsets voor gaming en videobellen zijn tijdens Black Friday populair. Bijvoorbeeld de Logitech G432 of headsets uit de Jabra Evolve-serie.

Black Friday op Kieskeurig.nl

Op en rond Black Friday kun je natuurlijk terecht op onze zustersite Kieskeurig.nl. Op de Prijsdalers-pagina vind je altijd de beste aanbiedingen, en rond Black Friday letten we extra goed op of een deal wel een echte deal is. Daar kun je je ook inschrijven voor de persoonlijke Prijsdalers-mail, waar je je eigen voorkeuren kunt aangeven. We tonen een Hot Deal-icoontje voor échte Black Friday-deals, geven aan of een product op dit moment zijn laagste prijs ooit heeft en laten je ook zien welke deals je hebt gemist, zodat je zelf een prijsalert kunt instellen.

0 Reactie(s) op: Black Friday: koptelefoons en headsets

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.