Black Friday: laptop en tablets

Door: Redactie Computer!Totaal | 19 november 2020 20:05

Nieuws

Op 26 november is het Black Friday. Bijna elke bekende webshop heeft dan een groot aantal producten in de aanbieding. Kortingen kunnen oplopen tot wel 50% of meer. Ook op het gebied van laptops en tablets zijn er op Black Friday goede aanbiedingen te vinden. Ben je van plan binnenkort een laptop of tablet te gaan kopen? Dan is Black Friday 2021 het juiste moment.

Van alle mogelijke Black Friday-aanbiedingen tasten we bij laptops en tablets het meest in het duister. Vanwege de coronacrisis en het vele thuiswerken hebben veel mensen vorig jaar al een (extra) laptop of tablet gekocht. Toch verwachten we nog wel enkele goede deals, al zullen de kortingen en aantallen misschien niet zo hoog liggen als vorig jaar.

Vorig jaar

Vorig jaar kende de laptopmarkt een enorme opleving rond Black Friday. Veel topmodellen gingen voor spotprijsjes over de toonbank, en ook de goedkopere lijnen, zoals de hybrides en de Chromebooks, gingen vol in de aanbieding. Zo waren laptops van Lenovo en Acer in 2020 in de aanbieding.

Voor tablets geldt hetzelfde als voor laptops. Vorig jaar gingen ook deze apparaten hard. Verschillende versies van de Samsung Galaxy Tab waren in de aanbieding, en verschillende webshops gaven zelfs kortingen op iPads. Hoe het dit jaar gaat, is nog maar de vraag.

Dit jaar

Black Friday 2021 is voor laptops en tablets dus behoorlijk ongewis. Maar laten we van het goede uitgaan: er komen zeker aanbiedingen, de vraag is alleen of het er net zoveel zijn als voorgaande jaren, en of de kortingen even hoog liggen. Dat is koffiedik kijken. We kunnen je wel alvast vertellen dat er ongetwijfeld een verzameling Chromebooks gaat zijn die minstens tien, en misschien wel twintig, procent korting gaan krijgen. Ook gamelaptops en de meer reguliere werklaptops zullen van een korting voorzien gaan worden.

Met oog op het chiptekort van de afgelopen tijd, zullen vooral de oudere modellen van een korting genieten. Veel nieuwere modellen zijn maar beperkt leverbaar geweest door dit chiptekort. De kans wordt daarom klein geacht dat de meest recente apparaten in de aanbieding zullen komen

Ook qua tablets is het nog even afwachten. Samsung zal ongetwijfeld weer gaan stunten met enkele Galaxy Tabs, van Apple weten we dat de kortingen vooral vanuit de webwinkels moeten komen. Er zijn dit jaar weer een hoop nieuwe modellen verschenen, waardoor de oudere modellen waarschijnlijk een hogere korting zullen gaan krijgen. Houd dus goed prijsvergelijkers als Kieskeurig.nl in de gaten, dan weet je zeker dat je geen deal mist.

Black Friday op Kieskeurig.nl

Op en rond Black Friday kun je natuurlijk terecht op onze zustersite Kieskeurig.nl. Op de Prijsdalers-pagina vind je altijd de beste aanbiedingen, en rond Black Friday letten we extra goed op of een deal wel een echte deal is. Daar kun je je ook inschrijven voor de persoonlijke Prijsdalers-mail, waar je je eigen voorkeuren kunt aangeven. We tonen een Hot Deal-icoontje voor échte Black Friday-deals, geven aan of een product op dit moment zijn laagste prijs ooit heeft en laten je ook zien welke deals je hebt gemist, zodat je zelf een prijsalert kunt instellen.

0 Reactie(s) op: Black Friday: laptop en tablets

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.