Black Friday: wifi-, bluetooth- en slimme speakers

Door: Redactie Computer!Totaal | 18 november 2020 12:29

Black Friday
Nieuws

Op 26 november is het Black Friday. Bijna elke bekende webshop heeft dan een groot aantal producten in de aanbieding. Kortingen kunnen oplopen tot wel 50% of meer. Ook voor draadloze en slimme speakers geldt dat Black Friday vaak garant staat voor goede aanbiedingen. Ben je van plan binnenkort een speaker te gaan kopen? Dan is Black Friday het juiste moment.

Draadloze speakers, en daarbij ook slimme speakers met ingebouwde voice-assistenten, waren vorig jaar erg populair, vooral tijdens Black Friday. Ook dit jaar verwachten we weer veel goede deals rondom deze apparaten. Nu onze huizen steeds slimmer worden neemt ook de behoefte aan stembediening toe, maar ook gewone draadloze wifi- of bluetooth-speakers zijn al jaren populair tijdens deze periode. Heerlijk om buiten te gebruiken zodra het weer verbeterd is.

Vorig jaar

Vorig jaar was Google een van de grootste bedrijven met goede aanbiedingen rond slimme speakers. Zowel de Nest Home als de Nest Home Mini gingen met zo’n 25% korting over de toonbank. Ook de Nest Hub 2, met ingebouwd scherm, was flink goedkoper dan normaal.

Maar Google was zeker niet de enige. De Sonos One was een van de meestverkochte producten tijdens Black Friday 2020, en ook merken als Bose, Bowers & Wilkins en Dali zetten slimme speakers voor een lagere prijs in de markt. Van al deze bedrijven verwachten we dit jaar soortgelijke deals, dus als je een nieuwe speaker wil kopen, is het zeer de moeite waard nog even te wachten.

Dit jaar

Dit jaar zullen Google’s slimme speakers wederom in de aanbieding gaan. We verwachten eenzelfde soort deals als vorig jaar: de Home Mini voor zo’n dertig euro, de gewone Home voor zo’n zestig euro en de Nest Hub 2 voor eenzelfde bedrag. Ook van Amazon verwachten we veel, en dan specifiek de Echo Dot-speaker, met ingebouwde Alexa-assistent. Deze speaker is via Amazon.nl te verkrijgen.

Verder zijn de merken die vorig jaar aanwezig waren ook dit jaar ongetwijfeld weer van de partij. Onder anderen de Sonos One en verschillende JBL-, Bose, Ultimate Ears en Sony-speakers gaan ongetwijfeld voor bodemprijzen de deur uit.

Black Friday op Kieskeurig.nl

Op en rond Black Friday kun je natuurlijk terecht op onze zustersite Kieskeurig.nl. Op de Prijsdalers-pagina vind je altijd de beste aanbiedingen, en rond Black Friday letten we extra goed op of een deal wel een echte deal is. Daar kun je je ook inschrijven voor de persoonlijke Prijsdalers-mail, waar je je eigen voorkeuren kunt aangeven. We tonen een Hot Deal-icoontje voor échte Black Friday-deals, geven aan of een product op dit moment zijn laagste prijs ooit heeft en laten je ook zien welke deals je hebt gemist, zodat je zelf een prijsalert kunt instellen.

0 Reactie(s) op: Black Friday: wifi-, bluetooth- en slimme speakers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.