BlackBerry A10 met 5 inch-scherm duikt op (video)

Door: Elmar Rekers | 16 juli 2013 08:43

Apps & Software

Geruchten over de BlackBerry A10 gaan al ruim een week rond, maar dinsdag duikt de smartphone dan ook voor het eerst op in een YouTube-video. De smartphone zal een groot 5 inch-beeldscherm krijgen.

BlackBerry heeft zelf nog niets bekend gemaakt over de komst van een groter BlackBerry 10-toestel, maar de vele uitgelekte details en beelden laten nog maar weinig twijfel bestaan. Zo krijgt het 5 inch-scherm een resolutie van 1280 x 720 pixels en draait de smartphone op een 1,7GHz dualcore-processor.

Grote Z10

Verder zit er een 8 megapixel-camera op de telefoon, is er 16GB aan opslag beschikbaar en ondersteunt de A10 zaken als NFC, micro-hdmi en microSD. Hiermee lijkt het dus vooral een grotere versie van de eerder dit jaar verschenen BlackBerry Z10 (review) te worden.

Als het toestel meer is dan enkel een prototype, lijkt het waarschijnlijk dat BlackBerry de A10 komend najaar op de markt gaat brengen. Hier zal het dan de concurrentie moeten aangaan met andere grote smartphones als de Galaxy Note 3 en HTC’s One Max.

0 Reactie(s) op: BlackBerry A10 met 5 inch-scherm duikt op (video)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.