BlackBerry ‘verrast’ door succes Z10

© PXimport

BlackBerry ‘verrast’ door succes Z10

Geplaatst: 8 maart 2013 - 07:01

Aangepast: 16 november 2022 - 10:06

Elmar Rekers

“De BlackBerry Z10 verkoopt beter dan we hadden verwacht”, zo stelt BlackBerry CEO Thorsten Heins tijdens een conferentie in Canada. De BlackBerry-baas laat het echter na om exacte cijfers te geven.

“Het is vooral bemoedigend om te zien dat BlackBerry 10 een platform is dat gebruikers aantrekt die eerder op een ander platform zaten”, zo claimt Heins tijdens zijn presentatie op de Communitech Tech Leadership Conference. “En dat terwijl we pas vijf weken bezig zijn.”

Lancering Z10

BlackBerry komt eind deze maand met de kwartaalcijfers naar buiten, waarbij Heins belooft de eerste verkoopcijfers van de Z10 bekend te maken. Hoewel het nieuwe vlaggenschip in 21 landen beschikbaar is, moet Nederland nog altijd geduld hebben. BlackBerry kan ook nog geen concrete datum geven voor de Nederlandse lancering, maar verwacht wordt dat het om enkele weken gaat.

De Z10 is inmiddels al wel binnen op de redactie van Computer!Totaal. Houd onze website dus in de gaten voor de uitgebreide review van dit nieuwe BlackBerry-toestel.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten