Blizzard 'experimenteert' niet met consoleversie Diablo III

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 15 mei 2012 15:40

Apps & Software

Uitgever en ontwikkelaar Blizzard laat weten dat er momenteel "niet geëxperimenteerd" wordt met een consoleversie van Diablo III. De langverwachte rpg is dinsdag gelanceerd voor de pc.

Hoewel Blizzard eerder had aangegeven dat er aan een consoleversie van Diablo III werd gewerkt, laat game director Jay Wilson weten dat de komst van deze versie nog helemaal niet zeker is. "We hebben het nog niet officieel aangekondigd omdat we nog niet aan het 'experimenteren' zijn", zegt hij.

"We vertellen dan wel dat we aan het testen zijn, maar dat enkel omdat het ons helpt om capabele mensen in te huren. En hoe beter de mensen zijn die wij inhuren, hoe groter de kans is dat we de game ook daadwerkelijk moeten maken", aldus Wilson tegenover Gamasutra.

Consoleversie Diablo III

Diablo III is sinds woensdag exclusief verkrijgbaar voor de pc. Of de game ooit nog naar de PlayStation 3 of Xbox 360 komt is dus nog volstrekt onduidelijk. "We weten simpelweg nog niet of het allemaal gaat werken en of we over de middelen beschikken om het voor elkaar te krijgen", besluit de game director.

0 Reactie(s) op: Blizzard 'experimenteert' niet met consoleversie Diablo III

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.