Alle moderne mobiele telefoons zijn voorzien van Bluetooth, de draadloze ‘kabel’ voor een carkit en de koppeling met uw computer. Bluetooth staat op veel telefoons aan. Als u een Bluetooth-adapter in uw computer hebt, kunt u met Bluetooth Network Scanner alle apparaatjes in uw buurt opsporen.

Het programma toont de naam van een Bluetooth-apparaat zodra het wordt gedetecteerd. Klik op Refresh om de zoekactie opnieuw uit te voeren. Door dubbel te klikken op een Bluetooth-apparaat in de lijst, worden uitgebreide specificaties getoond. Zo ziet u precies welke diensten het Bluetooth-apparaat te bieden heeft, zoals een speakerfunctie of een gps-ontvanger. Om gebruik te maken van een van de diensten is meestal een pincode nodig, en dat is maar goed ook. Het zou immers niet prettig zijn als iedereen zomaar uw telefoonboek draadloos kan downloaden.

© PXimport

Bluetooth Network Scanner zoekt, vindt en noteert alle Bluetooth-apparaten die zich in de buurt van uw pc of notebook bevinden.

© PXimport

Bluetooth Network Scanner 1.4

Freeware

Taal Engels

Download 755 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

 

© PXimport

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten