CES 2018: Libratone lanceert nieuwe draadloze oordopjes

Door: lub-snoek | 09 januari 2018 12:58

Nieuws

Libratone heeft tijdens de CES twee nieuwe draadloze oordopjes gepresenteerd: de Track+ en de Track. Qua ontwerp zijn de dopjes geïnspireerd op de Q Adapt oordopjes, die het Deense audiomerk al een tijdje verkoopt.

Steeds meer smartphonemakers schrappen de koptelefooningang. Libratone was één van de eerste audiomerken die insprong op de trend door hun Q Adapt uit te rusten met een Lightning- en USB-C-aansluiting. Nu biedt het audiomerk ook een tweetal draadloze oordopjes aan, onder de naam Track en Track+.

Beide oordopjes zijn ergonomisch vormgegeven om uren te kunnen dragen en zijn IPX4-waterbestendig. Hierdoor kun je de Track en Track+ ook gebruiken voor sport. Wat de twee dopjes onderscheidt is de toevoeging van CityMix II in de Track+. Dit is Libratone's eigen actieve noise-cancelling, waarbij je eenvoudig kunt bepalen hoeveel omgevingsgeluid je hoort.

De Libratone Track+ krijgt een prijskaartje van 199 euro, de Libratone Track zonder CityMix II is verkrijgbaar vanaf 149 euro. Beide draadloze oordopjes zijn verkrijgbaar vanaf de zomer van 2018.

0 Reactie(s) op: CES 2018: Libratone lanceert nieuwe draadloze oordopjes

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.