CES 2018: Sennheiser presenteert gaming koptelefoon

Door: lub-snoek | 09 januari 2018 12:28

Nieuws

Tijdens de CES in Las Vegas heeft Sennheiser een nieuwe koptelefoon voor gaming audio gepresenteerd, de GSP 600. Het is de opvolger van de Sennheiser GAME ZERO.

Verbeteringen

De GSP 600 bevat voornamelijk ergonomische verbeteringen, waardoor de drager langer de koptelefoon kan dragen zonder irritaties. Zo is het oorkussen vernieuwd, de hoofdband verstelbaar en zijn er scharnieren aangebracht om de koptelefoon passend te maken.

Naast de pasvorm is ook het geluid verbeterd, evenals de microfoon voor de communicatie tijdens de game. De hefboom waar de microfoon aan is bevestigd kan naar boven worden geklapt, wat meteen de microfoon uitschakelt. Met een draaiwiel op de oorschelp kan het volume ook op de koptelefoon zelf worden aangepast.

De GSP 600 is vooral ontworpen voor games op consoles, PC en Mac, maar kan ook voor onderweg gebruikt worden. De impedantie is verlaagd, waardoor je de koptelefoon ook prima kunt gebruiken met low-powered apparaten zoals een smartphone.

De GSP 600 is beschikbaar vanaf januari 2018 en krijgt een prijskaartje van 249 euro. De koptelefoon wordt geleverd met een tweejarige wereldwijde garantie.

0 Reactie(s) op: CES 2018: Sennheiser presenteert gaming koptelefoon

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.