Check Flash 1.16

Door: Robbin Ooijevaar | 23 mei 2011 11:44

Apps & Software

Staan er regelmatig defecte bestanden op uw usb-stick? Dan is er mogelijk iets aan de hand met het opslagmedium. Check Flash is een eenvoudig programma waarmee u uw stick kunt controleren.

De website van de makers is opgesteld in het Russisch, waardoor het downloadbestand lastig is te vinden is. Klik op EN voor de Engelse vertaling of zoek Check Flash op via Google. Download het zip-bestand en pak de inhoud uit. U hoeft niets te installeren en kunt Check Flash direct starten door dubbel te klikken op het bestand ChkFlsh.exe. Wijs bij Drive de schijfletter van uw usb-stick aan en bevestig met de knop Start. Check Flash controleert de ruimte door een bestand weg te schrijven en het weer terug te lezen. Hiervoor gebruikt het programma alleen vrije schijfruimte. Als u de volledige stick wilt testen, moet u hem dus eerst leegmaken.

Als u vermoedt dat er iets mis is met uw usb-stick, kan Check Flash de betrouwbaarheid ervan controleren.

Check Flash 1.16

Freeware

Taal Engels

Download 374 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Check Flash 1.16

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.