Computer!Totaal Magazine app vernieuwd!

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie | 22 augustus 2014 09:08

Apple

De Computer!Totaal Magazine app is vernieuwd. We zijn constant bezig met het verbeteren van de gebruikerservaring van onze apps en ook worden er regelmatig nieuwe features toegevoegd. Zo is het nu mogelijk om de artikelen van onze website direct in de Computer!Totaal Magazine app te lezen.

Dankzij de Computer!Totaal Magazine app is het al enige tijd mogelijk om onze tijdschriften digitaal te lezen op je iPad en Android-tablet, maar sinds kort kun je hier dus ook terecht voor de actuele en handige artikelen die op onze website gepubliceerd worden. Zo blijf je met één app dus op de hoogte van alles wat Computer!Totaal te bieden heeft. De app wordt met deze nieuwsfeed wederom een stuk interessanter, voor zowel abonnees als niet-abonnees.

Wil je de nieuwsfeed bekijken? Dan moet je de app wel eerst even updaten. Ook na het lanceren van deze handige nieuwe feature blijven we onze apps natuurlijk verder ontwikkelen. Heb jij nog tips of ideeën over de manier waarop wij de apps kunnen verbeteren? We horen het natuurlijk graag!

Om je kennis te laten maken met de Computer!Totaal Magazine app. Kun je nu helemaal GRATIS het zomernummer van Computer!Totaal t.w.v. € 6,99 downloaden! Gebruik hiervoor kortingscode: CT010410707.

Veel leesplezier!