Creevity MP3 Cover Downloader 1.3.3

Door: frank-de-graaf | 21 juli 2011 10:03

Apps & Software

MP3 Cover Downloader doet precies wat de naam van deze freeware doet vermoeden: het programma zoekt op internet naar de ontbrekende albumplaatjes bij uw muziek. Op zich is dat niet zo spectaculair, want veel meer programma's bieden deze mogelijkheid, maar MP3 Cover Downloader gaat een stap verder.

Het selecteert de zes meest waarschijnlijke plaatjes en biedt u vervolgens de mogelijkheid om de juiste cover te kiezen. Toets het nummer in van het gewenste plaatje, klik op Apply en u kunt direct verder met het volgende nummer. Op die manier is het eenvoudig om een grote hoeveelheid nummers snel te voorzien van de juiste afbeelding. Een minpuntje aan het programma is dat het geen onderliggende mappen doorzoekt. U dient zelf steeds van map te wisselen, of alles in één grote muziekmap te plaatsen.

Creevity MP3 Cover Downloader zoekt de albumplaatjes die bij uw mp3's horen.

Creevity MP3 Cover Downloader 1.3.3

Freeware

Taal Engels

Download 1,3 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Creevity MP3 Cover Downloader 1.3.3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.