Crysis 3 aangekondigd voor lente 2013

Door: Elmar Rekers | 16 april 2012 14:39

Nieuws

Uitgever Electronic Arts heeft maandag Crysis 3 aangekondigd. De first-person shooter van ontwikkelaar Crytek zal in de lente van 2013 naar de Xbox 360 en PlayStation 3 komen.

"Crysis 3 is een spannende mix van sandbox gameplay, geavanceerde gevechten en hi-tech wapens van mensen en aliens. Shooter-fans zullen het heerlijk vinden", vertelt Crytek-ceo Cevat Yerli. "Hierbij maken we gebruik van de meest recente CryEngine-techniek waardoor we zeven unieke thema's kunnen toepassen."

New York City Liberty Dome

Crysis 3 zal zich wederom afspelen in New York en de speler zal hierbij in de huid kruipen van Prophet. De stad is ditmaal omgevormd tot een Nanodome. Doordat er een koepel over de stad is geplaatst zijn er vele verschillende terreinen ontstaan, waarmee Crysis 3 volgens de ontwikkelaar meer afwisseling zal kennen dan Crysis 2.

Uiteraard zal het Nanosuit weer een belangrijke rol spelen in de game, en Prophet krijgt volgens Crytek een nieuwe versie van dit futuristische pak aangemeten. Geruchten over de komst van Crysis 3 gaan al enkele weken rond, en EA bevestigt de komst van het spel vandaag dus voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een trailer van Crysis 3 is er nog niet vrijgegeven.

0 Reactie(s) op: Crysis 3 aangekondigd voor lente 2013

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.