Crystal Wolf Player 1.4

Door: frank-de-graaf | 31 december 2010 12:06

Apps & Software

Crystal Wolf Player is een compacte muziekspeler die maar een klein beslag op de systeembronnen van uw computer legt. Daarmee is het dus een ideaal programma als u een oudere computer of een netbook gebruikt. Verwacht echter niet dat Crystal Wolf veel mogelijkheden biedt buiten het afspelen van muziek.

Om muziek af te slepen, sleept u een map met muziekbestanden naar de speler of opent u die bestanden handmatig. Een groot pluspunt van dit compacte programmaatje is dat het ondersteuning biedt voor vrijwel iedere denkbare indeling. Zo kan het overweg met mp3, aac en ogg, maar ook met ‘lossless’ formaten als wav, flac en ape. Crystal Wolf Player kan naar het systeemvak worden geminimaliseerd, om daar rustig door te blijven spelen. De sneltoetsen waarmee u bijvoorbeeld een nummer over kunt slaan zijn handig, maar u moet ze wel eerst uit het hoofd leren. Let tijdens de installatie op dat u voor de Engelse taal kiest, want standaard wordt Crystal Wolf geïnstalleerd in het Portugees. Een Nederlandse taalinstelling is helaas niet aanwezig.

Crystal Wolf Player is een compacte speler, en daarmee bij uitstek geschikt voor wat minder snelle computers.

 

Crystal Wolf Player 1.4

Freeware

Taal Engels

Download 1,6 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Crystal Wolf Player 1.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.