Details Resident Evil 6 druppelen binnen

© PXimport

Details Resident Evil 6 druppelen binnen

Geplaatst: 23 januari 2012 - 08:48

Aangepast: 16 november 2022 - 10:23

Elmar Rekers

Sinds de aankondiging van Resident Evil 6 heeft Capcom verschillende details over de game vrijgegeven via Twitter. Zo zullen spelers het opnemen tegen zo'n 70.000 zombies en lijken er verschillende multiplayer-modi beschikbaar te komen.

Het Twitter-account van Capcom wordt sinds de aankondiging van Resident Evil 6 overspoeld met vragen van gamers. In reactie hierop laat de uitgever en ontwikkelaar onder meer weten dat de speler met grotere hordes zombies te maken krijgt dan in voorgaande delen. Zo zouden er enkel al in Tall Oaks, een van de locaties in de game, 70.000 zombies te vinden zijn.

Resident Evil roots

Tevens bevestigt Capcom nogmaals dat de RE6 zal terugkeren naar de roots van de serie en enkele "klassieke Resident Evil momenten" zal kennen. Geruchten over de multiplayer van de game gaan er ook in overvloed rond. Zowel Kotaku als Joystiq meldt bijvoorbeeld dat er verschillende modi beschikbaar zullen zijn.

Zo wordt er onder meer gesproken over offline co-op voor twee spelers, online co-op voor zes spelers en nog een andere online modus voor acht spelers. Resident Evil 6 werd vorige week aangekondigd en de game zal in november naar de Xbox 360 en PlayStation 3 komen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten