Diablo III geteisterd door serverproblemen

Door: Elmar Rekers | 16 mei 2012 11:09

Apps & Software

Diablo III heeft te kampen met ernstige serverproblemen en een bug. Ook een dag na de lancering krijgen veel spelers nog altijd geen toegang tot de servers en wordt errorcode 37 of 75 voorgeschoteld.

De lancering van een nieuwe game gaat regelmatig gepaard met kleine bugs en problemen, maar zo ernstig als bij de release van Diablo III hebben spelers het niet vaak meegemaakt. Vooral pc-gamers in Amerika klagen over foutmeldingen 37 en 75.

Deze errors geven aan dat de servers overbelast zijn of dat deze niet online zijn. Nadat ontwikkelaar Blizzard gisteren enig onderhoud aan de servers had verricht, konden veel Europese gamers eindelijk aan de slag met de langverwachte rpg. In de Verenigde Staten lijken de problemen echter nog niet helemaal verholpen te zijn.

Diablo III-bug

Naast de foutmeldingen blijkt er ook een bug in het spel te zitten. Zo melden veel spelers dat ze error 3006 te zien krijgen wanneer ze een schild aan het Templar-lid geven als ze in de Demon Hunter-klasse spelen. Vervolgens verschijnt errorcode 75 en is inloggen op de server niet meer mogelijk.

Hoewel Diablo III ook in singleplayer-modus te spelen is, moet er wel een internetverbinding beschikbaar zijn om te kunnen inloggen. Verwacht wordt dat Blizzard de komende dagen blijft werken aan de problemen en dat de inmiddels beroemde foutmeldingen uit de game worden gehaald.

0 Reactie(s) op: Diablo III geteisterd door serverproblemen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.