DiskMax 4.38

Door: Robbin Ooijevaar | 08 september 2010 10:26

Apps & Software

Veel mensen zweren bij het bekende CCleaner om overbodige computerbestanden te verwijderen, maar er zijn meer goede schoonmaakmiddelen. DiskMax blinkt uit in eenvoud en het gaat stap voor stap te werk.

De beste schoonmaakmethode is Quick scan. Hierbij vraagt DiskMax steeds wat u wilt schoonmaken, waarna het de gewenste actie uitvoert. Het gaat hierbij om bekende onderdelen, zoals de Prullenbak, uw brows-geschiedenis, cookies en andere (browser)resten. U kunt per onderdeel op Ja of op Nee klikken. Plaats een vinkje bij Remember my answer om bij de volgende Quick scan automatisch dezelfde keuzes te maken. Let op: DiskMax gaat grondig te werk; zo kan het bijvoorbeeld Internet Firefox- bookmarks saneren. Het programma geeft gelukkig wel een duidelijke, rood gemarkeerde waarschuwing voordat de poetslap over bestanden gaat. Klik in ieder geval niet klakkeloos op Ja, maar lees eerst de gevolgen van een actie aandachtig door, voordat DiskMax hem uit mag voeren.

DiskMax 4.38

Freeware

Taal Engels

Download 864 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Let op: 2 van 42 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar twee zijn, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: DiskMax 4.38

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.