Dit zijn de handigste gadgets voor het festivalseizoen

Door: Justin Doornekamp | 11 juli 2019 17:32

Blog

Het festivalseizoen draait op volle toeren, maar heb je wel alles bij je? Er is vast nog wel ruimte voor wat handige gadgets in je tent of caravan, dus wij hebben een lijstje met de essentiële benodigdheden voor je gemaakt.

Sony SRS-XB21

Prijs: €69,99

Met de SRS-XB21 krijg je een fraai design, slimme functies en een prima geluidskwaliteit, terwijl je er niet eens de hoofdprijs voor betaalt. De speaker is bovendien waterdicht en gemakkelijk mee te nemen. Ideaal voor op het festivalterrein.

iWalk UBO 10000 mAh Trio

Prijs: €52,99

Deze krachtige powerbank kan tot drie toestellen tegelijkertijd laden en dat is handig als je met meerdere vrienden naar een festival gaat. Er zit een Lighting- en micro-usb-kabeltje aan de externe batterij vast en er is nog een usb-poort beschikbaar. Met deze 10.000 mAh-variant kun je je smartphone ongeveer vijf keer helemaal opladen.

Quechua slaapzak – Arpenaz 10°C

Prijs: €14,99

Even praktisch zonder stekker: De Quechua is beschikbaar in drie kleurschema's (donkeroranje, donkerblauw en turquoise) en kun je helemaal openritsen om deze te gebruiken als dekentje. De comforttemperatuur is 10 graden. Dit is de laagste temperatuur waarin je comfortabel in de zak kunt slapen. De Quechua leent zich dus perfect voor zomer- en lenteweer.

TP-Link M7350

Prijs: €99,99

Ben je die slechte wifi-verbinding op het festivalterrein zat, dan kun je de compacte TP-Link M7350 overwegen. Hiermee zet je een eigen wifi-hotspot met een 4G-verbinding op in heel Europa. Je kunt je verbinding delen met maximaal 10 gebruikers en daar zul je ongetwijfeld snel vrienden mee maken.

Tile Pro

Prijs: € 54,99

Heb je het laat gemaakt en wil je het liefst zo snel mogelijk terug naar je tent? Het kan bij grote festivals een hele opgave zijn om die weer terug te vinden, zeker als je wat biertjes ophebt. De Tile Pro biedt uitkomst. Hang deze bluetooth-tracker aan je tent en koppel deze via een app aan je telefoon. Door middel van je smartphone vind je in een handomdraai je tent terug. De tracker werkt ook andersom: druk op de Tile Pro en je hoeft vervolgens alleen maar op het geluid van je mobiel af te gaan om deze weer te vinden.

0 Reactie(s) op: Dit zijn de handigste gadgets voor het festivalseizoen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.